Ajándékutalvány

Ajándékutalványaink akár a helyszínen, szalonunkban is megvásárolhatóak, ahol készpénzes és kártyás fizetésre van lehetőség.

A vásárlás megkönnyítésének, és kedves vevőink kényelmének érdekében elindítottuk az online ajándékutalvány vásárlás lehetőségét is, melyet az alábbi gombra kattintva érhetnek el.

Ajándékutalvány vásárlás

Ajándékutalványaink nem fix utalványok, azokat teljes mértékig a vásárló igényei szerint tudjuk kiállítani, így akár szabadon választható szolgáltatással is el tudjuk látni. - itt nem nevezzük meg a szolgáltatást, hanem egy adott összeg keretein belül a megajándékozott döntheti el, hogy mire szeretné felhasználni.

Az ajándékutalvánnyal foglalt időpont lemondását/módosítását legkésőbb a kezelés kezdete előtt 24 órával jelezni szükséges online vagy telefonon. Ellenkező esetben az időpont módosítására nincs lehetőség, az ajándékutalvány érvényét veszti. Díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Érvényességi idő

Az ajándékutalványokkal a kiállítási dátumtól számított egy hónapon belül elég bejelentkezni az adott/első kezelésre. A december hónapban vásárolt utalványok esetében ezt elegendő két hónapon belül megtenni.