Rólunk

Célunk, hogy korszerű, kíméletes gyógyászati technikánkkal hatékonyan segíthessük, itt Debrecenben azokat akik számos testi panasszal küzdenek. Hiszünk abban, hogy a gerinckezelés lehető legeredményesebb módszere a manuálterápia.

Kezeléseink nagy része a lumbágó, isiász, meszesedés, derékfájás és ízületi beszűkülések területére szakosodott, továbbá bármilyen izomfájdalom, fejfájás kezelése is beletartozik szaktudásunk körébe.
Módszereink közé tartozik több különféle terapeutikus eljárás: masszázs, akupresszúra, reflexológia, oszteoterápia. Ezeket bárki igénybe veheti, és segítségükkel garantáljuk a gyors és eredményes felépülést.

Vendégeink szükségeit nagyfokú odafigyeléssel követjük, nagyon fontosak számunkra, és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.

Tapasztalataink szerint a masszázs több mint fizikai kezelés. A vendégekkel való beszélgetés és emberi kapcsolat néha old annyit a feszültségeken, mint a masszázs fizikai része. Az izmokban levő feszültségek szinte mindig belső feszültségek lecsapódásai, és az ezek feloldásában való segítség is része a masszőr munkájának.

Szeretnénk, hogy a városban élő és ide látogató vendégek egy kellemes, hangulatos és kulturált helyen, tudjanak, regenerálódni, gyógyulni, pihenni, mind testileg, mind pedig szellemileg a masszázs, gyógyító hatásaitól.
Debrecen egyik legfelkészültebb szakember gárdájával rendelkezünk, masszázs stúdiónkban mindenki gyógymasszőr képesítéssel ellátott kiváló szakeber.
Számunkra az egészséges és elégedett vendég a legjobb "reklám" ezért munkánkat mindig elhivatottan a szakma irányelveit szem előtt tartva végezzük, aminek eredményének köszönhetően sikerül a folyamatos fejlődés és a fejlesztés.

Célunk: a masszázs előnyeinek minél szélesebb körű megismertetése, annak hasznossága és a prevenció. Szeretnénk, ha tudatosulna az emberekben hogy a masszázs nem luxus, más kevésbé hasznos dologra is elköltenek annyit amennyiért, ha csak havonta egyszer megjelennek egy kezelésen már sokat tettek az egészségükért.