Házirend

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy alábbi kérelmeinket vegyék figyelembe, és azok szerint kezdjék meg bejelentkezéseiket szolgáltatásainkra. Szeretnénk minden érdeklődő tudtára hozni, hogy kérelmeink precedens értékűek, és kizárólag az optimális együttműködést szolgálják, nem pedig az egyén ellen irányulnak.
Megértésüket köszönjük!

A bérleteket minimum 2 heti rendszeres megjelenésre tudjuk kiadni. Kevesebb sűrűségű megjelenésre sajnos nem tudjuk őket biztosítani.

Az olyan elmulasztott egységáras szolgáltatások után, melyek az adott időpont előtt minimum 12 órával nem kerültek lemondásra, azok értékének 50% -ban megfelelő összegű kártérítést vagyunk kénytelenek kérni, melyet a következő időpontban, az elvégzett kezelés ellenértékével együtt egyenlíthet ki a kedves vendég. – ellenkező esetben több időpontot nem vagyunk kötelesek neki kiadni.

A bérletekből levonásra kerülnek azok az elmulasztott alkalmak, melyek az adott időpont előtt minimum 12 órával nem kerültek lemondásra.

Ajándékutalványaink érvényességi ideje, a kiállítási dátumtól számított 1 hónap. 1 hónap alatt elég bejelentkezni az adott kezelésre. - ajándékbérletek esetén, és amennyiben szabadon választható szolgáltatás az ajándék, és a kedves ajándékozott nem kívánja elsőre a teljes összeget elhasználni, úgy elég az első kezelésre bejelentkezni.

Az ajándékutalvánnyal foglalt időpont lemondását/módosítását legkésőbb a kezelés kezdete előtt 24 órával jelezni szükséges online vagy telefonon. Ellenkező esetben az időpont módosítására nincs lehetőség, az ajándékutalvány érvényét veszti. Díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Az egységáras szolgáltatások és a bérletek megvásárlásával a kedves vendég tudomásul veszi a házirendünket, és a kezeléseket illető kontraindikációkat, és azok információ tartalmával tudatában veszi igénybe szolgáltatásainkat.
Az időpontok megváltoztatásának jogát fenntartjuk!